مقاله تکمیلی خط تولید آب معدنی و نوشیدنی های گازدار

اگر تمایل به راه اندازی خط تولید آب معدنی و نوشیدنی های گازدار دارید، شب چره از صفر تا صد برای احداث خط تولید آب معدنی و نوشیدنی های گازدار در کنار شما مشتری گرامی است.
در این مقاله به بررسی مراحل مختلف در خط تولید آب معدنی و نوشیدنی های گازدار خواهیم پرداخت.

  • خط تولید آب معدنی و نوشیدنی های گازدار

به طور کلی مراحل تولید آب معدنی را می توان به دو فاز تقسیم کرد:

  • فاز اول: آماده سازی و سالم سازی و تمیز و پر کردن آب معدنی

  • فاز دوم:  تهیه یا تولید ظروف مورد نیاز جهت بسته بندی آب

همچنین مراحلی که در تولید نوشیدنی های گازدار باید طی کرد در ادامه بیان می گردد:

  • گام ۱: شفاف سازی شربت شکر

مخلوطی از قند، طعم دهنده ها، اسانس ها و آب، شربت نامیده می شود. شفافیت شربت ذرات و بلورهای شربت شما را حفظ خواهد کرد.

  • گام ۲: تثبیت میکروبی آب

آب بیشترین میزان نوشیدنی شما را تامین می کند و نیاز به امنیت دارد. فاز پیش تصفیه در فرآیند شما مهمترین نقش را ایفا می کند: محافظت از فیلتر نهایی، اطمینان از عمر طولانی و اقتصاد خوب قطار فیلتر و کاهش زباله اولیه. فیلتر نهایی، میکروارگانیسم ها مانند باکتری ها، قالب ها، مخمر ها و پروتئوا را حذف می کند تا کیفیت آب مورد نیاز را به دست آورد.

تصفیه آب مرحله مهمی در فرآیند تولید نوشیدنی های گازدار است تا اطمینان حاصل شود که آب مورد استفاده برای ساختن نوشیدنی ها پاک باشد و به استانداردهای کنترل کیفیت از پیش تعیین شده برسد. تولیدکنندگان از تجهیزات فیلتر کردن برای فیلتر کردن آب استفاده می کنند و آزمایش می کنند که درصد خلوص نوشیدنی با درصد خلوص اعلام شده هماهنگ باشد. سپس آب به مخازنی از جنس فولاد ضدزنگ وارد می شود که در آن  آب با مواد دیگر مخلوط می شود تا نوشیدنی با طعم های مختلف حاصل شود. علاوه بر این، با افزودن دی اکسید کربن به مخلوط های حاصل از مرحله قبل و خنک سازی در سردخانه با پایه آمونیاک ، به محصول نهایی که همان نوشیدنی گازدار است تبدیل می شود.

  • گام ۳: کربناته در خط تولید نوشیدنی های گازدار

کربناته قدم اضافه کردن دی اکسید کربن به یک نوشیدنی است. کربن دی اکسیدی که به نوشیدنی شما تزریق می شود باید از ذرات و میکروارگانیسم ها آزاد باشد. نوشیدنی های غیر گازدار شامل مرحله کربن سازی نیستند.

  • گام ۴: دمنده بطری و شستشو دهنده بطری

قبل از شکل دادن به بطری نهایی هوایی که در دمنده بطری استفاده می شود  تا پری فرم موجود را به بطری نهایی تبدیل کند باید بدون آلاینده باشد؛ تصفیه بطری ها تضمین می کند که یک بطری با زغال سنگ کم تولید می شود.

درست همانطور که هوای مورد استفاده در دمنده بطری باید عاری از آلاینده ها باشد، آب استفاده شده برای شستشو بطری ها نیز باید عاری از آلاینده ها باشد؛ فیلتر کردن بطری ها قبل از پر کردن کیفیت آن ها را بهتر می کند. ظرفیت ایمن و قابل اطمینان برای حفظ کیفیت و انطباق نوشیدنی شما ضروری است. در خط تولید نوشیدنی های گازدار نیاز که از یک دستگاه بلوملدینگ(باد کن) استفاده کنند تا پری فرم موجود را به بطری نهایی قابل استفاده، تبدیل کنند.

همچنین از شستشو دهنده بطری استفاده می شود تا بطری ها عاری از هر آلاینده ای باشد.

  • گام ۵: پرکننده بطری

فیلتر کردن گاز نیز می تواند در طول فرایند پر کردن نوشیدنی های گازدار استفاده شود. برای امکان بخشیدن به پر کردن بطری ها، کاسه پرکننده باید تحت فشار قرار گیرد و گاز مورد استفاده باید از نظر میکروبیولوژیکی پایدار باشد.

از دستگاه پرکن برای پر کردن بطری ها به طور خودکار استفاده می شود. تجهیزات پر کردن معمولا در یک اتاق جداگانه واقع شده اند تا از بقیه ماشین آلات کارخانه کاملا جدا باشند.( برای کاهش احتمال آلودگی) این تجهیزات به طور کامل اتوماتیک است و تولید کنندگان تنها برای اطمینان از اینکه سیستم درست کار می کند، حداقل پرسنل را به این کار اختصاص می دهند. ماشین آلات پرکن همچنین می توانند شامل سیستم های اتوماتیک بسته بندی باشند که کلاهک های بطری را روی بطری های نوشیدنی نصب می کنند.

  • گام ۶: نوار نقاله و قسمت بسته بندی

سیستم نوار نقاله تمام مراحل تولید را به هم متصل می کند و محصول را از یک قسمت از خط تولید به قسمتی دیگر منتقل می کند و در آخر برای حمل به قسمت بسته بندی انتقال پیدا می کند.

جهت بهره مندی از سایر مقالات شرکت خوراک شب چره ، می توانید با ما همراه باشید.

مقاله تکمیلی خط تولید کنستانتره و انواع آب میوه

 

 در این مقاله شما را با مقاله تکمیلی خط تولید کنستانتره و انواع آب میوه آشنا خواهیم کرد.

برای تولید کنستانتره میوه باید مراحل مختلفی را طی نمایید تا محصول مورد نظر به دست آید در ادامه به بررسی مراحل مختلف در خط تولید کنستانتره میوه خواهیم پرداخت. توجه داشته باشید در این مطلب مراحل شست و شوی میوه ها را فاکتور گرفته ایم و به بررسی مراحل اصلی تولید کنستانتره می پردازیم.

گام۱: تولید پوره میوه

در این مرحله، میوه هایی که از قبل توسط دستگاه های مخصوص له شده اند حرارت دیده و وارد دستگاهی استوانه‌ای شکل می شوند، در این دستگاه استوانه ای شکل، تحت فشار، آب میوه یا همان عصاره میوه از گوشت میوه جدا می‌‌شود.

پس از جداسازی گوشت میوه از آب میوه، آب میوه را در سیستم‌های خاصی که تحت شرایط خلا کار می‌کنند، تغلیظ می‌کنند که با این کار پوره میوه مورد استفاده، حاصل می شود.

گام۲: تولید کنستانتره میوه

حمل مواد اولیه (میوه های مورد استفاده برای گرفتن کنستانتره) و خرد کردن و حرارت‌دهی و پرس کردن میوه برای جداسازی آب میوه و پاستوریزه کردن و خنک‌سازی و عبور از صافی های مخصوص و انتقال میوه به دستگاه‌های خلا برای تغلیظ، عمل کنستانتره نام دارد.

گام۳: بازسازی آب میوه

آب‌میوه حاصل پس از عبور از صافی های مخصوص وارد دستگاه پاستوریزاتور می شود و در دمای مناسب عمل پاستوریزه کردن بر روی آب میوه انجام می شود.

حال این آب میوه پاستوریزه شده، بلافاصله به طرف پرکن منتقل می شود و به صورت داغ در دوی پک (پاکت‌های آلومینیومی) پر می شود. پس از دربندی نیز بلافاصله در حوضچه آب سرد، خنک می شود و پس از چیدن در کارتن‌، به انبار منتقل می شوند.

می توانید اطلاعات بیشتر راجع به خط تولید آب میوه را نیز مطالعه کنید.

گام۴: بسته بندی آبمیوه و کنستانتره میوه

سهولت استفاده و ماندگاری زیاد، از عوامل مهمی است که باعث می شود بیشتر محصولات غذایی به صورت کنسرو شده و یا در قوطی ها، بسته بندی شوند.

در ادامه با سایر مقالات ما در شب چره ، همراه باشید.

مقاله تکمیلی خط تولید ترشی و شور

در این مقاله شما را با مراحل مختلف خط تولید ترشی و شور آشنا خواهیم کرد.

بررسی ترشی جات از دیدگاه صنایع غذایی

با استفاده از فرایند ترشی انداختن می توان مواد خوردنی فاسد شدنی را تا چند ماه سالم نگه داشت. اگر ماده خوراکی ، خود دارای آب کافی باشد، تنها افزودن نمک برای ساختن ترشی کافی است. بر خلاف فرایند کنسرو کردن در ترشی گذاشتن نیازی به استریل نمودن کامل ماده خوراکی نمی‌باشد.

اسیدیته ترشی سبب می‌شود که هیچ باکتری یا قارچی نتواند به راحتی در چنین محیطی نمو کند. فرایند ترشی انداختن برای نگهداری از مواد خوراکی و استفاده آنها در بیرون از فصل برداشت شان بوجود آمد.

توضیح مختصری درباره خیار شور:

خیارشور یک خوراکی از نوع ترشی است. برای تهیه خیار شور، خیار را در یک بازه زمانی مشخص در سرکه و آب شور یا محلول‌های دلخواه دیگر قرار می‌دهند. در نوعی دیگر خیار را در محیط‌های اسیدی، مانند لاکتیک اسید می‌گذارند.

مانند سایر گیاهان ترشی‌شده، خیارشور نیز کالری کمی دارد. خیارشور دارای مقداری کافی ویتامین کا است. یک خیارشور به طور میانگین حاوی ۱۲ تا ۱۶ میکروگرم و تقریباً ۱۵٪ تا ۲۰٪ ویتامین کای مورد نیاز بدن در یک روز است. همچنین خیارشور حاوی سه کیلوکالری انرژی است که از کربوهیدرات‌های موجود در خیار به دست می‌آید. به هر حال خیارشور حاوی سدیم زیادی است. به طوری که هر خیارشور متوسط ۳۵۰ تا ۵۰۰ میلی‌گرم سدیم دارد در حالی که بیشینه سدیم روزانه مورد نیاز یک فرد، ۲۴۰۰ میلی‌گرم است.

 

 

در ادامه با سایر مقالات ما در شب چره ، همراه باشید.

خط تولید انواع شیرینی جات

در این مقاله از شب چره توضیحات جامعی در مورد راه اندازی خط تولید انواع شیرینی جات بیان می شود. در ادامه با شب چره همراه باشید.

اگر تمایل دارید با خط تولید هرکدام از انواع بیسکویت های نرم ، بیسکویت سخت و یا خط تولید انواع کیک آشنا شوید، می توانید با مراجعه به مقالات فوق که در سری مقالات شرکت خوراک شب چره گردآوری شده است به اطلاعات مورد نیاز خود دسترسی پیدا کنید.

مراحل مورد نیاز برای خط تولید انواع شیرینی جات | خط تولید کیک

  • گام اول)مواد اولیه
  • گام دوم )مخلوط کردن خمیر
  • گام سوم )پر کردن قالب
  • گام چهارم )پخت
  • گام پنجم )خنک کردن
  • گام ششم )بسته بندی

نمونه هایی از محصولات خط تولید بیسکویت سخت

  • کراکر ها: کراکر کرم دار، کراکر مخلوط، کراکر سیب زمینی، کراکر پنیری پنیر
  • بیسکویت های سخت: بیسکویت سنتی، بیسکویت برای بچه ها، بیسکویت با شکل حیوانات، بیسکویت ساده که می تواند با کرم یا شکلات تولید شود.

تجهیز کارخانه های مناسب برای خط تولید انواع شیرینی جات

اگر علاقه مند به راه اندازی خط تولید انواع شیرینی جات هستید و مایلید محصولی تولید کنید که مورد علاقه همه اقشار جامعه باشد، می توانید با مرکز تماس شب چره ارتباط برقرار نمایید تا همکاران ما مشاوره های لازم را در راه اندازی خط تولید بیسکویت نرم به شما مشتری گرامی ارائه دهند.

شرکت صنایع غذایی خوراک شب چره متناسب با نیاز شما مشتری گرامی، مشاوره های لازم در راه اندازی خط تولید انواع شیرینی جات و تامین دستگاه های مورد نیاز شما را انجام می دهد.

” لینک های مرتبط ” :  دستگاههای بسته بندی، میوه خشک ، خط تولید آجیل، خط تولید پاستیل

 

مقاله تکمیلی خط تولید رب گوجه فرنگی و کچاپ گوجه فرنگی

در این مقاله از سری مقالات شرکت خوراک شب چره ، مقاله تکمیلی خط تولید رب گوجه فرنگی و کچاپ گوجه فرنگی بیان می شود.در مقاله تکمیلی خط تولید رب گوجه فرنگی و کچاپ گوجه فرنگی، تمامی مراحل راه اندازی این دو خط تولید به صورت جامع و کاربردی بیان می شود.

 

در ادامه با شب چره همراه باشید.

راه اندازی خط تولید آجیل و روش های فرآوری آجیل

در این مقاله از شب چره توضیحات جامعی در مورد راه اندازی خط تولید آجیل و روش های فرآوری آجیل بیان می شود. در ادامه با شب چره همراه باشید.

ماشین روکش اتوماتیک بادام زمینی و مغز تخمه آفتاب گردان

 

ماشین روکش اتوماتیک بادام زمینی و مغز تخمه آفتاب گردان

مقایسه خط تولید محصولات به دست آمده از سیب زمینی

مقایسه خط تولید محصولات به دست آمده از سیب زمینی

FP-100 سیستم سرخ کن الکتریکی برای انواع آجیل

 

FP-100 سیستم سرخ کن الکتریکی برای انواع آجیل